Visita de la Casa de la Vall

Avui hem tingut la sort d'anar a visitar la Casa de la Vall, considerada la més important d'Andorra, i la nova seu del Consell General. A més de poder reforçar els nostres coneixements sobre el funcionament polític d'Andorra i sobre l'evolució de la nostra societat, aquesta visita ens ha permès ampliar i donar importància al fet de tenir una bona cultura general sobre el país. Aquest tipus de sortides i activitats són les que ens permeten tenir un sentiment de pertinença i d'estima a la nostra història.






Després de la visita i esperant l'hora de tornar a pujar a l'escola, hem estat passejant pel casc antic d'Andorra la Vella ja que a ciències socials veurem l'evolució de les construccions. Així doncs, hem pogut comparar l'amplitud dels carrers i l'estètica de les cases, hem parlat de la obaga i la solana veient quin tipus de construccions hi ha a cada costat i també hem descobert escultures emblemàtiques d'Andorra.




Finalment, com que ens quedava temps, hem anat a veure decoracions de Nadal i el muntatge del poblet de Nadal d'Andorra la Vella abans de gaudir d'una estona d'esbarjo al parc de la plaça del poble.





Ha estat un matí diferent i molt agradable, on hem combinat activitats culturals, socials i lúdiques.


Comentaris

Entrades populars